По-добре днес си стойте вкъщи и не общувайте с никого,

...
По-добре днес си стойте вкъщи и не общувайте с никого,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите е най-добре да си остане вкъщи и да не вдига телефона

По-добре през днешния ден си стойте у дома и не общувайте с никого, освен поради жегите, само че и поради страстите, които елементарно ще минават в кавги, поучават звездите една от зодиите. 

Овен

През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това въодушевление е примамлива, само че не трябва да го вършиме. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, даже и да Ви се коства, че печалният Ви профил в огледалото не наподобява зле.

Телец

Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.
 

Близнаци

Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.
 

Рак

Времето, което наскоро сте посветили на фамилните отговорности е било прекарано плодотворно и до някъде забавно, само че Ви е коствало доста сили. Даже и когато нещата вървят почти добре, отново има някакви прочувствени неприятности: недоразбиране с другари или огромно натоварване на работа. Поради всичко това през днешния ден сте доста по-чувствителни от нормалното. Отделете малко време с цел да съберете сили и се заемете с това, което може да Ви помогне.
 

Лъв

Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.
 

Дева

За да усетите през днешния ден нужното Ви ентусиазъм, би трябвало да се върнете в предишното. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас възторг. У Вас към момента са се запазили тези искри, само че с цел да ги откриете, би трябвало да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата, с която се занимавате в този миг, само че и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на радостен и позитивно надъхан другар, и се върнете към това, което фактически има значение.
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Днес Вашия човек ще има предпочитание да направи за Вас нещо приятн, само че, акотрябва да сме почтени, за него ще е доста, но в действителност доста комплицирана задача. Подскажете му, какво бихте желали да получите от него най-вече! Само че подберете по какъв метод ще му е по-лесно да го схване, само че и да остане с чувството, че концепцията е негова...
 

Стрелец

Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.
 

Козирог

Денят за Вас ще бъде удобен, само че изпълнен с грижи и безпределно изтощителен. Всички чакат помощ и поддръжка, само че никой не бърза да демонстрира самодейност, в случай че Вие имате проблем. Творческият Ви капацитет е доста висок, по тази причина с неподправено ентусиазъм ще се заемате дори и с най- непривичните задания. Има възможност да се срещнете с по-възрастни родственици, пристигнали от надалеч.
 

Водолей

Не би трябвало да се обиждате през днешния ден на своята половинка, даже и да прави напълно неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави наслаждение, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на отрицателното му държание, са в действителност положителни планове.
 

Риби

Опитайте се, да се настроите на оптимистична вълна. Ако съумеете да насочите силата си в положително направление, а не я хабите във безредици и прекарвания, обстановката ще се усъвършенства. За другарство това напълно не е най-подходящия ден. Конфликтите ще избухват доста елементарно, а помиряването след тях ще бъде в действителност мъчно. Може да взимате решения, отнасящи се до финанси, а също и да се занимавате с домашна работа – с това ще се справите много елементарно. Не са изключени непредвидени настоятелен оферти, като може и да поговорите за обновяване на съдействието с отдавнашни сътрудници.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР