По-често предпоследният епизод на риалити шоуто е доста скучен. След

...
По-често предпоследният епизод на риалити шоуто е доста скучен. След
Коментари Харесай

Преглед на епизод единадесет на BBC The Traitors: Все още всичко е убийствено, без пълнител преди финала

По-често предпоследният епизод на риалити шоуто е много отегчителен. След като съвсем няма останали състезатели и всички се мъчат, до момента в който не схванат кой печели, тази част нормално е цялостна, само че не палач. Но The Traitors не е нормалното риалити шоу.

Зак не се появи на закуска - прочут още като RIP - идеално определяйки неговия безжалостен зложелател Жасмин като този, който би трябвало да го е обидил, т.е. изменник. Или играчите можеха да разсъждават, че в случай че Жасмин беше изменник, тя НЯМАШЕ да убие Зак, тъй като щеше да е прекомерно явно, само че Хари реши, че по-късно ще се убедят, че това е двоен блъф. Отново той беше една крачка напред и всичките му фигури продължаваха да си идват на мястото.

След задачата Клавдия (YETI JACKET!!!) разгласи, че тази нощ няма да има ликвидиране и че всеки, който в този момент извади меч от камък, ще би трябвало да вземе мъчно решение. Очевидно победител беше Хари – „ Момчето знамение “, както го назова Еви – който получи шанса да открадне седем бона от пота с награди и да продължи играта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР