По 300 часа безвъзмезден труд през следващите 12 месеца ще

...
По 300 часа безвъзмезден труд през следващите 12 месеца ще
Коментари Харесай

Наказаха мъже, ритали патрулка, с 300 часа труд

По 300 часа безплатен труд през идващите 12 месеца ще би трябвало да положат двама поданици на Казанлък, които застанаха пред състав на районния съд в Града на розите по обвинявания, че жестоко са нарушили публичния ред и създали опит да попречват униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи да свършат служебните си отговорности, написа " Монитор ".

Инцидентът е станал измежду обяд на 30 януари т.г. при избухнал скандал посред градския кооперативен пазар сред 44-годишния Р.М., 28-годишния Н.Р. и продавачка на една от сергиите.

При идването на служителите на реда по-възрастният мъж почнал да рита вратата на патрулната кола и да ругае униформените с думите „ Гяури с гяури! С вас ще се разправям поотделно… “. В спора се присъединил и по-младият му приятел, който направил опит да скъса униформата на чиновник.

Псувните и обидите траяли и след слагането на белезници върху китките на към този момент осъжданите и изтърпели по няколко присъди в предишното извършители.

На 14 април рецидивистите са сключили съглашения с наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор, което е утвърдено от съда. И двамата ще преминат през 20-месечен режим на пробация, имената им ще бъдат оповестени на обществено място: пред входовете на кметските администрации в Казанлък и село Дъбово.

Тепърва ще се взема решение къде и по какъв начин ще бъде положен трудът защото двамата са необразовани и нямат никаква професионална подготовка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР