По 15 години затвор за Десислава Иванчева, заместничката й Биляна

...
По 15 години затвор за Десислава Иванчева, заместничката й Биляна
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска по 15 години затвор за Десислава Иванчева и...

По 15 години затвор за Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и обвинявания, че е работил като медиатор Петко Дюлгеров изиска прокуратурата при днешните пледоарии по делото против някогашната кметица на " Младост ", написа " Монитор ".

Според Наказателния кодекс, за закононарушението, за което тримата дават отговор пред Темида, се плануват от 10 до 30 години зад решетките, което значи, че държавното обвиняване желае междинен размер на глобата. Прокуратурата настоя също пред спецсъда на Иванчева и Петрова да бъде наложена възбрана да заемат общински и изборни длъжности.

Преди дни стана ясно, че някогашната кметица на " Младост " няма желание да се отхвърля от политиката, като има намерение да се кандидатира за евровота в края на май. Пледоариите не престават и сега.

Самото съвещание не се размина и без рядкости. Докато един от прокурорите по делото говореше, с тропот се срути скамейка с три седалки в правосъдната зала и на земята се озоваха трима от хората на Иванчева, пристигнали да гледат развоя на процеса - пиарът й Петър Кърджилов и две дами. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР