Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри

...
Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри
Коментари Харесай

Михаил след “Игри на волята”: Трябваше да гласувам за Виолета, за да се спася


Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри на волята ” 5 в последната седмица на рисковото риалити. Той загуби елиминационната борба против Иван Рълев и Благомир Мастагарков и е специфичен посетител в формалния подкаст на рисковото риалити “След Игрите ”. 

 Михаил Игри на волята vbox7

Пред водещата Ива Иванова Михаил описа, че предстоя от повече от месец на Чистилището му се е отразил доста зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът е изгубил 17 кг и е изгубил огромна част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че при положение, че е трябвало да има избор да избави Никол или Цецо, би изпрал Никол, тъй като му е по-близка. В “След Игрите ” дава отговор и на въпроса какъв би бил изборът му сред Денислава и Никол. 

 Михаил Игри на волята vbox7

Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, тъй като това е можело да го избави от елиминационната борба. Влизайки в “Игри на волята ” не е очаквал, че ще има толкоз доста стратегически готови играчи. Фаворит за успеха му е Момчил Василев, а най-вече съжалява, че не са се изправили един против различен на Арената. 

 Михаил Игри на волята vbox7

В “След Игрите ” Михаил описа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него постоянно му се постанова да прави дизайни на надгробни плочи. Плувецът споделя, че харесва работата си. 

В “След Игрите ” Михаил споделя какво се случва в Резиденцията, когато камерите не работят, за подготовката си за “Игри на волята ”, която включва йога и за своята дългогодишна връзка. Гледайте епизода в, и. 

 Михаил Игри на волята vbox7

 Edna Tik Tok iStock

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР