Плувецът Антъни Иванов излезе с обръщение към журналистите и медиите

...
Плувецът Антъни Иванов излезе с обръщение към журналистите и медиите
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Ако се наложи ще сменя федерацията!

Плувецът Антъни Иванов излезе с послание към публицистите и медиите след вчерашната вест, че Федералният съд на Швейцария е отхвърлил жалбата му и отхвърля да преглежда решението на Спортния трибунал, което стопира спортните права на българския плувец. Съгласно него Антъни Иванов няма право да се състезава до 25. 09. 2024 година поради решение на Спортния трибунал (CAS) в Лозана, след наказване наложено от Световната антидопингова организация (WADA) за 3 пропуснати явявания на допинг надзор. Според Антидопинговия център в България наказването на Антъни Иванов е до 08. 06. 2025 година.

На негово име към момента има над 10 държавни върха в плуването. 

" Обръщам се към публицистите и малките екрани с една молба. Недейте да идвате на басейна на който упражнявам, няма да приказвам с вас. Единственото нещо, което очаквам и ще го дочакам е да се върна и да покажа, че към момента имам какво да реализира в международен мащаб. Лошата услуга, която си направихте е, че ми дадохте още 6 месеца да се приготвя да направя това. Дали ще плавам на Олимпиадата или не за мен персонално няма значение. Дали ще плавам за България от тук нататък мисля, че знаете отговора.

Благодаря на всички за поддръжката и истината ще излезе рано или късно нескрито, като едната от истините към този момент излезе в Доха. (Нормативи в Бургас и в София знаем по какъв начин се правят).

В целият развой загубихме 3 кариери за 4 години, 1 кариера за 2 години, щафета на ОИ, орден от международно и да не изброявам още какъв брой неща. Всеки си носи кръста и аз ще си понеса несправедливото наказване и от тук нататък изобщо няма даже да се занимавам да ви разтварям очите тъй като няма смисъл.

Бъдете здрави и ще се забележим октомври! ”, написа Антъни във Facebook.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР