Пловдивският съд освободи под гаранция от 4 бона 48-годишният Атанас

...
Пловдивският съд освободи под гаранция от 4 бона 48-годишният Атанас
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 4 бона мъжа с фалшивите сертификати ...

Пловдивският съд освободи под гаранция от 4 бона 48-годишният Атанас Марчев, арестуван за подправени документи в Пампорово. Магистратите анулираха домашния му арест и взеха решение да наложат мярката за неотклонение " парична гаранция ". Определението на съда е дефинитивно.

Срещу Марчев са повдигнати две обвинявания по отношение на това, че в частна здравна лаборатория на Пампорово е вкарал погрешни данни в осведомителната система на Министерство на здравеопазването, която е генерирала данни и са издадени удостоверения за съществуване на антитела. Така е спомогнал за подправени документи на двама души. От тях той е получил общо 600 лв., с цел да бъдат издадени документите.

След разбор на доказателствата по делото Пловдивският апелативен съд реши, че няма задоволително данни по първия случай, че Марчев персонално е въвел компютърните данни в осведомителната система. В тази връзка по делото не са ангажирани от прокуратурата никакви доказателства.

Съдът обаче смята, че по второто обвиняване има задоволително доказателства. За него е планувано наказване отнемане от независимост до пет години илиглоба до 20 бона.

Марчев не е осъждан, оказал е подпомагане и се е отзовал при призоваването му от полицейските органи, както и известният му адрес на местоживеене сочат, че заплаха от укриване няма. Не е с висок интензитет и заплахата от осъществяване на закононарушение от същия тип, защото все още той към този момент не извършва трудови отговорности в здравната лаборатория.

Свързани вести Дават на съд хасковлията с подправените документи в Пампорово
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР