Пловдивският подземен бос Тоно Терзиев на село Скобелево с цел

...
Пловдивският подземен бос Тоно Терзиев на село Скобелево с цел
Коментари Харесай

Пловдивският подземен бос Тоно Терзиев пали ловната дружинка в Скобелево 

Пловдивският под земята необут Тоно Терзиев на село Скобелево за да овладеят ловните полета на Държавното ловно стопанство „ Тракия “. Това оповестиха за „ ПИК “ от полицията в града. скача на шефа на ловното стопанство Огнян Христов, на Южноцентрално държавно горско дружество и на Министерството на земеделието, храните и горите. Те желаят да не престават да си бракониерстват в региона откакто са им отнени ловните полета, а на Тоно Терзиев и правата за лов. „ Искат да си вършат произволи в отдадени на концесия ловни полета, което няма по какъв начин да се случи “, разясниха от Агенцията по горите.

Тоно Терзиев беше арестуван през 2020 година след ръководството на " Порше " под влияние на кокаин, а при последвал обиск на два адреса, които мъжът обитавал са конфискувани нелегално притежавани оръжие и муниции. В града е считан за един от най-известните наркопласьори. При последвалите процесуално следствени дейности - претършуване и иземване на населяван от мъжа адрес на бул. " Източен " в Пловдив чиновниците на реда разкрили ловна карабина " Бергара " със заглушител и муниции за нея. След осъществената инспекция е открито, че арестуваният не има позволение за носене и предпазване на откритото в жилището му оръжие. В хода на работа е открито, че арестувания мъж населява и различен адрес на територията на село Скобелево. При последвала инспекция на адреса в селото са открити и конфискувани голям брой муниции за различен тип огнестрелно оръжие, също държани нелегално.

Тоно Терзиев е прочут в Пловдив с бохемския си метод на живот, с демонстрацията си на благосъствояние, използването на опиати. Според осведомени арестуваният постоянно е потъпквал закона с визитите си на ловни излети, без да е легален ловджия. Баща му Ангел е един от най- доближените на известно лице от родния ъндърграунд Румен Атанасов с прякор Козела, от където са и протекциите на Тоно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР