Пловдивският окръжен съд пусна под гаранция от 1000 лева зъболекарят

...
Пловдивският окръжен съд пусна под гаранция от 1000 лева зъболекарят
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция зъболекаря, посинил собственото си дете

Пловдивският областен съд пусна под гаранция от 1000 лв. зъболекарят и притежател на стоматологична клиника " Диамант дент " Николай Николов. Той беше арестуван за нанасяне на побой над личното си дете.
Прочетете още
Преди три дни Районен съд-Пловдив наложи на Николов мярка за неотклонение „ домакински арест ”, само че през днешния ден тя беше изменена от въззивната инстанция. Като претекст за своето решение окръжните магистрати показаха чистото правосъдно минало на подсъдимия, положителните му характеристични данни и неналичието на действителна заплаха да се укрие. Освен това правосъдният състав регистрира и разкаянието на Николов след случката, както и сериозното отношение към държанието си.

Сигналът против него беше подаден от майката на детето, в първите дни на февруари. Срещу мъжа е почнала инспекция и той е с повдигнато обвиняване за нанасяне на телесна щета. 

Съпрузите са разграничени, а детето живее при майка си. В деня на случая 8-годишният хлапак е бил при татко си, дружно с друго дете. Причините за упражненото принуждение все още не са известни, само че контузиите по тялото на момченцето са били забележими. 

Решението на съда е дефинитивно.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР