Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка Михайлова, станала известна

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка Михайлова, станала известна
Коментари Харесай

След побоя над осиновеното бебе: „Мама Айше остава зад решетките

Пловдивският областен съд остави в ареста Анка Михайлова , станала известна като " мама Айше ". Жената е упрекната в причиняване на т ежка телесна щета в изискванията на домашно принуждение на малолетната си щерка на 1 година и 10 месеца . Магистратите потвърдиха определението на Районния съд в Пловдив, с което по отношение на нея е взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Жената, която е осиновителка на детето , бе задържана на 24 септември, откакто лекари от УМБАЛ " Св. Георги " в регионалния град алармират в полицията, че при тях е постъпило дете, за което има подозрение за домашно принуждение. То е било в безсъзнание, с голям брой травматични увреждания - синини с друга отминалост, следи от ухапвания, черепно-мозъчна контузия, скъсване на бял дроб .

Към момента н яма усъвършенстване на положението му .

Пловдивският областен съд показа извода на първоинстанционния съд, че от събраните доказателства може да се образува обосновано съмнение, че Михайлова е предизвикала тежките телесни повреди на детето . Според магистратите има действителна заплаха тя да извърши друго закононарушение при мярка, друга от задържане под стража. Съдът откри още, че е налице и действителна заплаха от укриване, защото от данните по делото оказва се, че дамата, която е от Пловдив, контактува с лица, които живеят отвън страната и може да се възползва от това.



За това закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " в размер от 3 до 15 години . Определението на Окръжнния съд в Пловдив е дефинитивно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР