Пловдивският депутат от „Възраждане“ Елена Гунчева няма да участва във

...
Пловдивският депутат от „Възраждане“ Елена Гунчева няма да участва във
Коментари Харесай

Пловдивският депутат Елена Гунчева скъса менискус, няма да участва във вота

Пловдивският народен представител от „ Възраждане “ Елена Гунчева няма да взе участие във вота за съмнение през днешния ден. Гунчева е скъсала менискус и ще отсъства от Народното събрание довечера. Тя реши да пусне в обществените мрежи освен болничния си лист, само че и фотография на крайници ѝ.

" За да не се спекулира със обстановката, прецизирам: в болнични съм от 31 май тази година. Почти не мога да ходя и коляното доста ме боли, за жалост до момента лекуването не усъвършенства ситуацията. Още много време ще съм в болнични. Убедена съм, че вотът на съмнение през днешния ден ще успее и поисквам триумф на сътрудниците ", написа националният представител.

Не се очакваше и наличието на Делян Пеевски от Движение за права и свободи, само че преди минути той бе видян на антиправителствения митинг, проведен от доста партии, в това число и придвижването поради гласуването на вота на съмнение против кабинета на Кирил Петков. Той мина през митинга дружно с другите народни представители от партията.

Парламентът ще гласоподава довечера към 19.00 ч. импортирания от опозицията избор на съмнение против държавното управление. Вчера дебатите в пленарната зала продължиха 8 часа. Вотът ще се счита за сполучлив, в случай че гласа си за него дадат повече от половината от всички 240 народни представители. Ако обаче той бъде отритнат, ново предложение за съмнение на същото съображение не може да бъде правено в идващите 6 месеца.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР