Пловдивски шофьори попаднаха в поредния транспортен капан в града. Този

...
Пловдивски шофьори попаднаха в поредния транспортен капан в града. Този
Коментари Харесай

Пловдив под блокада! Тапите от сутрин до вечер като в час пи...

Пловдивски водачи попаднаха в следващия транспортен капан в града. Този път обаче не в час пик, а в ранния следобяд. Най-сериозно беше ситуацията към 14 часа, а вечерта, когато хората се прибират от работа, се чака казусът с трафика да се задълбочи. Тапи имаше по бул. „ Христо Ботев “ и „ Копривщица “ поради ремонтни действия и подмяната на тръбите на ВиК.

Ремонти на хартия има, само че не и на процедура. Вместо да работят, строителите си приказват, алармираха читатели на „ Марица “. При типа на екипа ни двамата служащи, които се бяха подпрели на машините, бързо се качиха на багера и камиона и започнаха да се трудят.

Задръстванията пък опъват нервите на водачите до краен лимит. За да не чакат, мнозина си разрешават противозаконни и рискови маневри като погрешно изпреварване. „ На какво наподобява това? Тотален безпорядък и цялостно безхаберие. Има ли естествена страна, в която на толкоз основни места да се вършат поправки. Това е неприемливо “, разяснява пловдивчанин. Валентина Иванова всеки ден по три пъти минава по бул. „ Копривщица “ и виси по най-малко 30 минути в тапи.

А ремонтите, с изключение на водачите, засегнаха и спортуващите. Почти неосъществим е достъпът до кортовете на Tennis club Plovdiv, които се намират на Младежкия рид. От на следващия ден до края на седмицата клубът ще одобри интернационален шампионат. „ Тези поправки вкараха в усложнение всички, които желаят да дойдат да спортуват или желаят да посетят ресторанта в съседство. Не мисля, че този бул. би трябвало да бъде оставян в такова положение три месеца. Задръстванията са от заран до вечер. Впечатлението, което ще създадем пред чужденците, по никакъв начин няма да е положително. Клубът ни е в положително положение, само че инфраструктурата в близост е пагубна “, разяснява Петър Ангелов, шеф на Tennis club Plovdiv.

Пешеходци пък се майтапят, че Пловдив наподобява като след Хирошима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР