Пловдивски шофьор се прецака, изпращайки три отделни sms-a за заплащане

...
Пловдивски шофьор се прецака, изпращайки три отделни sms-a за заплащане
Коментари Харесай

Пловдивчанин си плати 3 пъти за Синя зона, но му арестуваха...

Пловдивски водач се прецака, изпращайки три обособени sms-a за възнаграждение за престой в Синя зона в Пловдив. Мъжът паркирал на ул. „ Д-р Георги Вълкович “. Пуснал известие, защото улицата попада в обсега на платеното паркиране, след което оставил колата. Малко преди да изтече първия час, пловдивчанинът пуснал sms за втори, а по-късно и за трети час. За всички получил удостоверение за сполучливо таксуване. 

Когато обаче завършил със дилемите си и се върнал при колата, бил слисан и извънредно сюрпризиран. Била му сложена скоба. Тогава звъни на посочения телефон, с цел да бъде освободен и да запита за какво возилото му е " задържано ". В последна сметка се открива, че в бързината е обърнал едната писмен знак от номера и по този начин вместо последните букви да са ТХ е написал КХ. Обжалвал насилствената мярка в съда. 

Скобарите изясняват, че правят инспекция за платена такса, а не могат да знаят, че е сбъркан номера на МПС при подаване на sms. Освен това на знака Синя зона при започване на улицата е изписано, че Общината не носи отговорност за сбъркан или повърхностен регистрационен номер в известието.

Предвид обстоятелствата, магистратите отхвърлили жалбата на прецакалия се водач.  

             

             
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР