Пловдивската полиция нахлу в пловдивски нощни заведения. Акцията е осъществена

...
Пловдивската полиция нахлу в пловдивски нощни заведения. Акцията е осъществена
Коментари Харесай

Мощна акция в нощни заведения в Пловдив, нападнаха полицай

Пловдивската полиция нахлу в пловдивски нощни заведения. Акцията е осъществена в събота против неделя, като акцентът е бил приложимост и разпространяване на опиати, оповестиха за " Марица " от Министерство на вътрешните работи в града под тепетата. В едно от заведенията се е стигнало до нахлуване над еднообразен.  Един от посетителите, който е с престъпно досие, се държал извънредно нападателно и даже скочил на служителя на реда, който желал да му извърши инспекция. Последвал арест за 24 часа. На територията на Пловдив има още няколко задържани. 

Акцията е извършена по предписание на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев. Освен в Пловдив, униформените са ревизирали нощни заведения също в София, Бургас и Варна.  Под полицейска блокада са били 13 питейни заведения, нощни и увеселителни клубове, за които е добита информация, че в тях се използват или популяризират наркотични субстанции. В региона на заведенията е подхванат и надзор за недопускане на пияни и дрогирани водачи. 

По време на полицейските дейности е осъществена инспекция на 186 лица, за 21 от тях е открито, че са от дейния престъпен контингент, в това число нападателят на еднообразен в Пловдив. Задържани са общо 14, двама от които били оповестени за общодържавно търсене. Образувани са 7 досъдебни производства, формирани са 11 протокола - 7 - по ЗМВР и 4 - констативни. Иззети са разнообразни по тип и количество опиати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР