Пловдивчанката Вики от Капан и нейната майка бяха зарадвани от

...
Пловдивчанката Вики от Капан и нейната майка бяха зарадвани от
Коментари Харесай

Бригада Нов дом направи ремонт на жилището на пловдивчанката Вики от Капана

Пловдивчанката Вики от Капан и нейната майка бяха зарадвани от предаването „ Бригада Нов дом “. Лъчезарната Вики се бори с церебрална парализа. Бригадата направи комплициран ремонт, с цел да пригоди дома на Вики за нейните потребности.
Прочетете още
Герои в новия епизод са Гергана и 18-годишната й щерка Виктория. След като се разделя с мъжа си, Гергана продава бизнеса си и жилището си в София, с цел да заминат с Виктория на лекуване в Русия. В следствие се връщат в България и от този миг Гергана устоя фамилията си като продава ръчно направени сувенири. „ Много е усмихната, тя просто притегля хората към себе си “, твърди Гергана за щерка си, която макар диагнозата, намира благополучие и хубост във всичко към себе си. Двете живеят в квартира в Пловдив, само че мечтаят да се реалокират в огромната къща на бабата на Виктория, която за жалост не е годна за живеене.


На път към обекта Калин Евтимов ще показа: „ Възхищавам се на деца като нея! “, а топлото посрещане на фамилията, ще стимулира майсторите да започват ремонтните действия неотложно.

Специалните изненади – запазена марка на Мария Силвестър, още веднъж провокира необятни усмивки на лицата на героите в епизода. Мария подари на Вики персонализирана лечебна триколка и затаяващ дъха полет с балон, с който тя научи момичето, че когато не можеш да вървиш - можеш да летиш.



Междувременно ремонтът мина в смешки, закачки, непредвидени обстановки и … суджуци. А всички компликации бяха забравени сега, в който фамилията пристъпи в новия си дом. „ Ако можех да вървя, щях да скачам “, съобщи разгорещено Вики преди да подари огромни обятия на майсторите.


„ Една история за вероятното и за невъзможното “ – по този начин заключи епизода Мария Силвестър, а в края му всички от бригадата бяха горди, че са се докоснали до чистото сърце на Вики.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР