Пловдивчанката е заснета с компания в дискотеката по време на

...
Пловдивчанката е заснета с компания в дискотеката по време на
Коментари Харесай

Прегазила полицай разпуска в чалга клуб преди делото

Пловдивчанката е снимана с компания в дискотеката по време на концерт на изпълнителя Наско Ментата, а фотосите са качени във фейсбук страницата на заведението.

На фотосите, които са направени на 3 декември, не проличава по нищо Катя Лерца да се тормози от започващото дело против нея.

Вчера в Пловдивския областен съд 40-годишната жена се появи с юриста си Димитър Марковски и изиска скъсен развой , като призна обстоятелствата по процеса, само че не и виновността си.

Лерца не погледна и роднините на прегазения от нея служител на реда. В правосъдната зала бяха брачната половинка му Делка и татко му, а майката на Делян Палазов не можа да участва на съвещанието.

Лелята на вдовицата - Златка Апостолова, обаче бе безапелационна, че подсъдимата би трябвало да получи тежко наказване.

"Трябва да има затвор. Трябва да има правораздаване. Делян толкоз години ще бъде в земята, дано и тя влезе за толкоз години в пандиза. Трябва да си понесе наказването. Лерца не сподели разкайване в залата, разкайване няма и да видите. Тя си живее един естествен живот. Един прелестен живот . Не знам по какъв начин спи, по какъв начин живее, откакто е умъртвила един младеж. Убила го е, разнесла го е по целия път. Затвор! ", показа с тъга Златка Апостолова, представена от Plovdiv24.

По думите й нито вдовицата на полиция, нито двете им деца, изгубили татко си, са се възстановили от тежката загуба.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР