Пловдивчанка се възмути от поведение на група тийнейджъри, седнали на

...
Пловдивчанка се възмути от поведение на група тийнейджъри, седнали на
Коментари Харесай

Майки vs тийнейджъри в Кючука - спорят във фейбук редно ли е поведението им

Пловдивчанка се възмути от държание на група младежи, седнали на раздумка в Кючук Париж. Публикация на Теодора Гайдажиева раздели мрежата - посредством нея тя пита: На това МПС там ли му е мястото, до момента в който 2-годишни си играят на детската площадка?

На фотографията виждаме младежи, седнали на беседка, а пред входа на беседката пък е паркиран електрически скутер. Ситуацията се развива в парка против учебно заведение " Димитър Талев ", написа.

В поста се загатва, че казусът не е в паркираното МПС. По думите на Теодора, водачът на транспортното средство обикалял с него из детската площадка.

Теодора е направила забележка на младежите, защото това МПС няма работа там, само че в обявата си написа, че те не обърнали внимание на направената забележка. " При направена забележка - още повече показват възпитанието си. ", написа Гайдажиева, която даже е подала сигнал и на тел. 112, само че той не е бил задоволен.

" Накрая някой се чуди за какво се стига до разпра, ами може и до там да се стигне след време. ", прибавя още дамата.

Въпросната обява провокира вълна от мнения - съгласно хората на тази площадка транспортното средство й е последният проблем. " От изпочупената ограда стърчат пирони, децата се нараняват на тях, колкото и да ги пазим, люлката е толкоз зле, че е залепена с левкопласт, въртележката е ръждясала и не се върти... мога да изреждам до на следващия ден. ", написа в мненията Ива и също прибавя, че е пускала десетки сигнали към Общината за неприятното положение на площадката, само че без никакъв резултат.

Мария Георгиева пък споделя, че тази компания - младежите, са по-шумни и могат да ядосат някого. " И в това време там обикалят доста бебешори и не е хубаво да се кара там. И те, макар че са деца, са по-големите и би трябвало също да ги пазят. Това е цялата работа допускам. Този парк си има доста за оправяне. ", прибавя тя.

" Явно всеки си прави каквото си желае и възприятието за безотговорност си остава. Надявах се въпросните младежи да се засрамят от постъпката си, само че вместо това получиха единствено окоражителни мнения. А тези сякаш " тротинетки ", както и другите Ел. тротинетки, които очевидно родители купуват на децата си - нека са наясно какъв брой са рискови и до какви обстановки могат да доведат на пътя и освен. ", безапелационна е Теодора Гайдажиева.

Междувременно в полемиката се включва и момиче, което евентуално е част от въпросната тийн компания. Ето какво написа тя: " Госпожо, доста поздрави от компанията на Талев! ". Поздравът на Мариян обаче признат като провокация и не се хареса на потребителите в мрежата. " Не смяташ ли, че си малко нагла или си следващото лапе, което не е възпитавано от родителите си и се мисли за " огромна ". Имайте почитание към по възрастните, тъй като някой ден към вас няма да се демонстрира почитание. ", с тези думи Адриана дава отговор на Мария.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР