Пловдивчанка ремонтира терасата си и поиска парите за това от

...
Пловдивчанка ремонтира терасата си и поиска парите за това от
Коментари Харесай

Страхотен скандал между две съседки в Пловдив заради мокра тераса

Пловдивчанка ремонтира терасата си и изиска парите за това от своя съседка. За казуса пред Plovdiv24.bg описа пострадалата, сцена на междуособиците е блок 107 вх. Б в " Тракия ". От документите по проблема се вижда, че заявление за казуса съседката от първия етаж е подала още през лятото на 2016 година. Тогава тя се оплакала, че всякога, когато вали, от остъклената терасата на втория етаж тече.

На място идва комисия от районната администрация. Установено е, че по тавана на терасата от първия етаж няма мокри петна и промени на мазилката, по стените също няма изменение и нарушаване на мазилката. Апартаментът на втория етаж е с ремонтирана тераса и няма причина да тече на по-долния етаж, се сочи още в констатацията.

Това обаче не задоволява госпожата и тя се жали още веднъж. Така през февруари - в избран от нея час и ден (12 февруари) идва втора комисия. Експертите откриват мокри петна, а това кара съседката да направи ремонт на тавана на своята тераса, изисквайки средствата за ремонта - 150 лв., от съседката. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР