Пловдивчанка алармира, че е станала свидетел на шокиращ случай на

...
Пловдивчанка алармира, че е станала свидетел на шокиращ случай на
Коментари Харесай

Пловдивчанка твърди, че шофьор пребил пешеходец на “зебра“

Пловдивчанка сигнализира, че е станала очевидец на фрапантен случай на принуждение под тепетата. Марина С. твърди, че водач се е нахвърли на татко, който пресичал с децата си на пешеходна пътека. Според нея това станало по здрач на 25 август. При това в центъра на града - в региона на Гроздовия пазар, написа.
Прочетете още
Тя твърди, че лидерът слязъл от колата си и почнал да бие другия човек. Агресията се разиграла пред очите на деца - и на пострадалия и на тези на посочения за нападател.

" Бутна го на земята и го постановяваше с юмруци и ритници. След интервенция на минувачи се качи в колата си и офейка. Набитият мъж беше с жена си и две дребни деца, а в колата на бияча седеше жена с малко дете ", написа Марина С. в обява, споделена в една от групите на града във Фейсбук.

Жената споделя, че минувачи се намесили и прекратили спора. Тя е подала сигнал до 112 и приканва всеки, имащ информация за посочения за причинител на нападателната демонстрация, да спомага. Към момента не е ясна предисторията на обстановката.

Вижте цялата обява на Марина С., оповестена без интервенция:

" Група, помощ против експанзията! Днес, към 18.40 ч, на пешеходната пътека против магазина за алкохол и цигари на ул. " Преслав " 19 на Гроздовия пазар един мъж слезе от колата си - сив Опел Вектра с номер РВ 0940 Сухопътни войски, и стартира да бие мъж,който пресичаше на пешеходната пътека.

Бутна го на земята и го постановяваше с юмруци и ритници. След интервенция на минувачи се качи в колата си и офейка. Набитият мъж беше с жена си и две дребни деца, а в колата на бияча седеше жена с малко дете. Ужас!

Тези деца видяха всичко! Подадох сигнал на 112, само че апелирам, в случай че някой знае на кой е колата с този номер, да се обади в полицията!

Агресорът би трябвало да се накаже! Не може по този начин! "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР