Пловдивчанинът Илиян Радулов се класира за втория кръг на турнира

...
Пловдивчанинът Илиян Радулов се класира за втория кръг на турнира
Коментари Харесай

Илиян Радулов със силно начало на турнир в САЩ

Пловдивчанинът Илиян Радулов се класира за втория кръг на шампионата на клей " Еди Хер " в Бредънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година Радулов, подложен под №7 на сингъл при юношите до 18 година, разгроми с 6:0, 6:3 Пауло Ечекоин от Бразилия. Във втория кръг Илиян ще играе против Рой Хоровиц от Съединени американски щати.

За страдание в шампионата на двойки Радулов и Адрияно Дженев изгубиха с 0:6, 6:1, 4-10 от канадците Дънкан Кан и Кийгън Райс. При девойките Йоана Константинова и Росица Денчева започнаха с победи в шампионата на двойки. Константинова и сръбкинята Даря Сувирджонкова, сложени под номер 6, победиха с 6:2, 2:6, 10-7 Зара Ларк (Австралия) и Ребека Мортенсен (Дания).

Денчева и американката Аня Мърти отстраниха с 4:6, 6:1, 10-4 Джан Геул (Република Корея) и Моника Станкевич (Полша). Йоана Константинова загуби на сингъл при девойките с 6:4, 5:7, 4:6 от участващата с " уайлд кард " Виктория Осуигве от Съединени американски щати.

Вчера Росица Динчева стартира с победа на сингъл. Денчева отстрани с 0:6, 6:2, 6:2 Оливия Берглер от Полша. Във втория кръг тя ще играе против партньорката си на двойки Аня Мърти от Съединени американски щати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР