Пловдивчанинът Благой Динков и семейството му се разделиха с жилището

...
Пловдивчанинът Благой Динков и семейството му се разделиха с жилището
Коментари Харесай

Неспирен секс в съседен апартамент прогони пловдивчанин от новото му жилище

Пловдивчанинът Благой Динков и фамилията му се разделиха с жилището си в нова кооперация в кв. „ Кършияка “ поради непрестанен тормоз. Оказало се, че прилежащият апартамент е закупен с капиталова цел и се дава на кратковременен наем. Според Динков обаче жилището се употребило за платени полови услуги, съобщи „ Марица “.

Пловдивчанинът закупил жилището преди към година. Той се намира на петия етаж на нова жилищна постройка, издигната от йорданския предприемач Таха Рахман сред улиците „ Поп Манол “ и „ Поп Златан “.

Пловдивчанинът получил ключовете за апартамент номер 25. В рамките на няколко месеца фамилията му се устройва и си основава мечтаната среда.

„ Оказа се, че апартаментът в съседство се употребява като терен за платени полови услуги. Става въпрос за ежедневен тормоз. Често се случваше даже да звънят на моя звънец да търсят проститутки.

Имам дете на 14 години, може да отвори на някой чужд и да се случи всичко

Чуваха се охкания, пъшкания. Нетърпимо “, описа Динков.

Пловдивчанинът няколко пъти е тропал на вратата на прилежащия апартамент – номер 25, с цел да прави забележка и да се опита да предотврати издевателството. Разговарял е неведнъж и със притежателя на жилището, който го отдава чартърен. „ Чуках на вратата, подвигах кавги, само че нищо не се промени. Подавал съм сигнали в полицията. Извършва се инспекция, само че на идващия ден историята продължава постарому “, уточни Динков.

По думите му, постоянно на домофона му звънят жадни за милувки клиенти, които търсят въпросния апартамент. Викал е полиция и в миг, в който в жилището се реализира полов акт, съгласно него заплатен. Униформените се отзовали, само че мъжът и дамата вътре обяснили, че имат подписан брак.

„ А в същото време долу звънеше идващият клиент, който чака реда си “, възмущава се Динков.

Веднъж хванал в крачка един от клиентите и го предиздвикал да свидетелства, че наема жилището за секс. Но отново нищо не последвало, уточни той.

През цялата седмица апартаментът се наемал за разврат, а в петък и събота е лудница, разяснява той и добави, че тогава биват обслужени най-малко 6 мъже на ден. Жриците са няколко, като измежду има и ромки, твърди още Динков.

Пловдивчанинът показа и потресаваща история. Тъй като двата жилището са прилежащи, терасата им е обща. Детето му излязло и измежду бял ден в залепеното до тяхното жилище непредпазливо станало очевидец на сексуален акт и развратни секс подиуми.

По думите на Динков, сходно нещо е неприемливо и полицията би трябвало да си свърши работата. Според него сходно нещо се случва в редица жилища в Пловдив и хората са пропищели.

Той твърди, че апартаментът за милувки намерено се предлага в платформата booking.com. Онези, които желаят милувки обаче, употребяват полови услуги през медиатор. Тоест, в случай че някой звънне непосредствено и изиска продажница, телефонът ще му бъде затворен. Но в случай че притежателят е предизвестен, всичко се урежда, твърди пловдивчанинът. Справка сподели, че апартаментът в действителност е разполагаем в платформата. Цената за двама души е 75 лева дневно. Отзивите, които са десетки, са напълно позитивни.

В последна сметка, след всичко това, Динков е заставен да се изнесе и да заживее със фамилията си на друго място.

Собственикът на прилежащия апартамент:

" Той има параноя. Плати на човек да каже, че е пристигнал за продажница. "

Собственикът на жилището, за който Благой твърди, че е трансфорат в бардак, изрично отхвърли изреченото.

„ Продаде си жилището и всички живеещи в постройката си отдъхнаха. Той подава сигнали в полицията. Шест инспекции ми направиха поради това и не бяха установени никакви нередности. Даже заплати на човек, да каже пред полицията, че е пристигнал да употребява секс услуги в жилището “, изясни притежателят.

„ Той имаше някаква параноя, искаше да знае какво тъкмо се случва зад вратата на този апартамент. Жилището се отдава чартърен, идват всевъзможни хора за една вечер – с задължения и задания в града, даже цели фамилии. Нищо неправилно не се случва там. Полицията ревизира, даже бяха разпитани наематели “, изясни той и добави, че всички в кооперацията били настръхнали против Динков, който вдигал постройката във въздуха с теориите си за заплатен секс и разврат.

Полицията: " Извършвана е инспекция на място по сигнали, не е открита сходна активност. "

Униформени от Трето районно са направили инспекция на място в кооперацията няколко пъти по сигнали. Допълнителна е направена след питане по случая. И тя посочила, че в жилището не се случва нищо неправилно, за каквото се твърди в подадените сигнали, показаха пред медията ни от пловдивската полиция.

От там използваха мотива да призоват пловдивчани да подават сигнали не до медиите, а до способените институции, с цел да могат те навреме и качествено да си правят работата и надлежно бързо и на място да открият нарушаване, в случай че има такова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР