Пловдивчанин бе пребит от младежи след направена забележка за шум

...
Пловдивчанин бе пребит от младежи след направена забележка за шум
Коментари Харесай

Забележка за шум завърши кърваво в Пловдив


Пловдивчанин бе пребит от младежи след направена забележка за звук през нощта. Грозните подиуми се разиграли до денонощен магазин на пловдивския бул. " Цар Борис Трети Обединител ".

Двама младежи си взели и консумирали бира. Те се забавлявали и вдигали звук. В същото време мъж и жена, живеещи на фамилни начала, се прибирали от заведение в " Капана ".  В непосредственост до блока, в който живеят, двамата чули звук от високи мъжки гласове и забелязали в междублоковото пространство употребяващите алкохол младежи, написа " Марица ".

Мъжът застанал пред стълбите и им направил забележка да не подвигат звук. Двамата приели думите му умерено и с схващане. Пловдивчанинът, живеещ в блока, обаче се качил по стълбите, като ги попитал с поучителен звук: „ Вие разбрахте ли ме какво ви споделих? “, след което блъснал пестник на единия юноша, а след това и втори. Усетила, че нещата няма да завършат добре, дамата застанала пред него и пробвала да предотврати ескалация на напрежението, само че не съумяла. Шамаросаният младеж я бутнал, след което забил здрав пестник на съперника си. Той се строполил на земята, а двамата младежи почнали да го постановат с крайници по цялото тяло. След побоя избягали.

Жената на потърпевшия го хванала за главата, която била цялата в кръв. Развикала се за помощ. На място се отзовали няколко души. Обадили се на тел. 112. Пребитият бил откаран с кола за спешна помощ до УМБАЛ „ Свети Георги “ за оказване на здравна помощ. На място пристигнала и патрулка. Униформените направили оглед и разпитали очевидците. 

Пострадалият завел дело за породена междинна телесна щета против единия юноша, който го повалил с пестник. Според магистратите обаче повредата не е породена съзнателно. Побойникът е освободен от наказателна отговорност и санкциониран с 1000 лева

Решението е на Районния съд. Потвърдено е от Окръжния и е дефинитивно. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР