Plovdiv24.bg Пикът на заразата от коронавирус в България приближава. Това сочат

...
Plovdiv24.bg
Пикът на заразата от коронавирус в България приближава. Това сочат
Коментари Харесай

Пикът на заразата идва у нас след седмица! На 24-ти май ще можем да нпълним хотелите и ресторантите!

 Plovdiv24.bg Пикът на болестта от ковид в България доближава. Това сочат настоящите прогнози на Института за здравни индикатори и оценка (IHME), съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Институтът обновява данните си в действително време. До преди няколко дни той сочеше, че пикът на болестта в България ще е след 2 седмици, само че настоящите му данни сочат датата 20 април. Тогава се чака и пик на жертвите от към 11 умряли от болестта за ден.

Всичко това несъмнено ще се случи, в случай че продължим да съблюдаваме ограниченията и запазим ниските равнища на болест и смъртност от коронаворус. Само можем да се надяваме, че безумието което се прави в българските църкви сега, няма да промени фрапантно прогнозите в отрицателна посока. Всеки може да следите данните в действително време тук.

Според институтът, епидемията ще отшуми в България напълно към 18-ти май. 

Днес министър председателят Бойко Борисов инспектира ремонтите на Автомагистрала " Тракия ". Там той съобщи, че в случай че продължим да съблюдаваме ограниченията, епидемията ще отслабне, ограниченията ще паднат и на 24 май всеки, който желае, ще може да се наслаждения напълно на празника. Българите ще могат да изпълнят хотелите и заведенията за хранене.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР