Plovdiv24.bg публикуваме мнението на жена от Грузия, която от известно

...
Plovdiv24.bg публикуваме мнението на жена от Грузия, която от известно
Коментари Харесай

Грузинка, живееща у нас, ни натри носовете! Шокирана е от БГ реалността

Plovdiv24.bg публикуваме мнението на жена от Грузия, която от известно време живее в Пловдив. Пожела да остане анонимна. Тя се сблъскала с неразбираеми за нея неща в България, за които търси отговори. Тя също по този начин прави няколко съпоставения сред България и Грузия. Разказва и за неприятно преживяване в КАТ-Пловдив.

Ето нейните думи:

Бях отпътувала за Англия през 2009 година. Върнах се в България през ноември 2021 година Това, с което се сблъсквам всеки ден, ме вкарва в цялостен потрес.

1. Пътищата са по-зле, доста по-зле от грузинските.

2. Отсъствие на електронно правителство - нищо не става онлайн. Бях шокирана при посещаване в миграционен офис. Все едно се върнах в 1987 година и все едно ме обслужва съветския ОВИР.

3. КАТ-Пловдив - тотална излагация и злополука, освен фактът, че се намира в ромска махала измежду сметище. Сградата е мръсна и воняща и наподобява на маза на Баба Яга. Персоналът все едно живее още в 1989 година. Нищо не се е трансформирало. Бях отговорна априори, че си желаех инфо от гишето.

Всички тези инстанции в Грузия работят онлайн. Но, в случай че въпреки всичко предпочетете да идете на място, постройките са стъклени, излъскани, съвременно оборудвани с общителни чиновници.

Това са нещата, с които се сблъсках персонално. Научих се да разясня това, което виждам със личните си очи. Четох доста по отношение на вложенията направени през ръководството на Бойко Борисов. За грантове от Европейски Съюз няма да загатвам. ОК, хора! Питам - къде отидоха тези пари?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР