Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса поста на едно от замесените

...
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса поста на едно от замесените
Коментари Харесай

Ученик от Търговската с прелюбопитен пост за сбиването, ченгетата и какичките

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция поста на едно от забърканите в боя в Търговската гимназия в Пловдив от предходната седмица момчета. Ето какво написа Габриел във Facebook:
Здравейте, дано ви обясня обстановката през днешния ден, тъй като виждам някои медии напряко си измислят свои истории. Като на 1-во време този нежелателен детайл с име Н.С. вярва, че е над правила или правила. Е, несъмнено не беше самичък. Все отново отряд на самоубийци с един член не върви. Гореспоменатия образец ме подиграва и наскърбява още от 8-ми клас!
Слезнах до тоалетната на 1-ви етаж, само че очевидно освен аз бях пил прекомерно доста вода. Тъкмо да излизам от стаичката и изведнъж от горната страна някой или някои....бях залян с вода. Чудих се секунди по-късно какво да сторя, а след това си споделих "Каквото стане - стане! Никогда не сдаюсь! ". Щом излезнах С. се миеше на чешмата, а някакъв седеше до прозореца и ми се хилеше - беше явно, че знае нещо, имаше и различен в профил. Този до прозореца ми направи неприятно усещане, по тази причина го попитах дали знае нещо по въпроса.
Обаче това дребосъче продължи да се хили, както не съм в въодушевление от две седмици...трябваше да науча този субект (Сигурен съм, че няма общо. Работа на С. е, само че мъчно манипулираш някого, в случай че знае, че би потърпевш по тази причина подхванах 1-во него). По-късно нашия воин Н. се намеси, дружно с бръснатия си другар. Честно казано, изглеждаха сюрпризирани (Не чакаха да им отговоря по този метод, само че когато цялостен 8-ми клас кротуваш, оставаш без другари, безусловно самичък поради такива малоумници....), само че не и оня с бръснатата главичка - беше подготвен да се бие. 
Имах чувството, че колкото повече удари получавах толкоз по-силен се изправях. Вероятното момиченцето на С. го беше боязън за него. Принципно не блъскам дами, девойки или сходства на такива, само че в случай че беше застанала сред мен и него - щеше да види какво е всичко, сторено от нея към мен в 8-ми клас. Както и да е, разделиха ни. Медицинската сестра ме води в стаята на учителите до 3-ти кабинет, а за останалите не знам. Обаче имаше един проблем - не можело да ме превърже там, трябвало да отидем в кабинета ѝ. Открихме тримата. Тъкмо започнаха да излизат и 1-вия (хилише ми се до прозореца, по-рано), само че явно възпитанието му е било казуса. 
Още с излизането и стартира "Ще ти счупя зъбите! ". Не желаех да се стартира още веднъж, само че се наложи - провокира ме! (Младежо едната ми обувка е по 3 кг, нося кубинките от 2 години, даже не чувствам тежестта им. Не знам за зъбите ми, но в случай че се целих в корема ти сигурно щеше да го усетиш за дълго!) Така че, някои хора взеха решение да сменим (аз и тези, които бяха с мен) дестинацията....към кабинета на шефа. Искаха пояснения, предистория. Предистория за този глупак С. - скърбя, че не съм му пуснал патрон в смешната глава до момента! Бях оставил подарък за едно момиче, който желаех да дам на нея, тъй като я оценявам. 
Затова си взех телефона и писах на красивата десетокласничка/яка какичка. Директорката реши, че се лаская на медии за случилото се и се наложи телефона ми да се счупи. Обаче към този момент бях съумял да пиша, каквото би трябвало на Елиии и отново съумях! Надявам се, че са ѝ харесали! После пристигнаха ченгетата - питаха, само че не беседвам с сходни видове. Когато ме закопчаха взех решение, че изненадващо по какъв начин ония 3-мата са умрели и отново аз съм отговорен. Отидохме в 2РПУ, а там разбрах, че си нямат и концепция от КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. 
Две отрепки - единия младок, който евентуално от дете всичко му е било даденост, а другия дъртак. Накрая ме упрекна тоя дъртия, че съм си стегнал белезниците преднамерено, тъй като съм желал да ги осъждам за полицейско принуждение... след това пък се оказа, че съм им откраднал ключовете и 20 минути търсиха от 200 килограмови шопари някакви ключове, които са толкоз дребни, че могат да ги хапнат за закуска. В края на краищата, откриха си ключ, другояче можех да се пречупя китката и да си извадя ръката. А за полицейско принуждение - не, изобщо/грубо казано. Иначе си изкараха целия богат речник от думи на български език+ диалекти.
"Ти руснак ли си? Гласът ти е леко с акцент. Абе момче приказва. Ти да не си педал или с по този начин целия в черно - напряко неонацист ". Аз му крещя на оня перко "Аз съм от другата страна - одобрявам Сталин! ". "Тоя друсан ли е ". Умирах от смях. След това започнах да се запъвам с културните изрази на български и същия почна да се обажда. "Ъ-ъ-ъ ти си за психиатрията ". Все си повтарях, че към хората би трябвало да се обръщам с почитание, обаче се сещах и по какъв начин ме бяха изгонили от съда на 13-ти юли. Тогава Надя ми сподели "Няма потребност с това "2-ро лице мн.ч. " искаш да уважаваш възрастните, обаче поради същите бяхме тук 4-5 часа - няма смисъл ".
Единственото, на което ме научиха тия ченгета е това: Българско ченге=идиот, марионетка, мутра, изменник, пакостник, нездравословен детайл, непотребен субект, зложелател народа, малоумник, ненормалник, шопар, свиня угоена, плондер, небългарин (понеже българите по рождение не са малоумни марионетки, обаче щом тези са..значи не са българи). Опитва да ти внуши възприятие на виновност, желае да ти влезе в мозъка и да те накара да се чувстваш отговорен. Момченца- аз съм неверния човек! Аз нямам ни съвест, ни боязън! Мога невъзмутимо да ви неистина - Е, към този момент го разбрахте, само че късно се усетихте!
Сбихме се 3-ти път, когато се засякохме в болничното заведение. Е, да но аз таман слизах, а те се качваха по стълбите беше занимателно, само че за толкоз време унижения...ще има да страдат! Това беше най-хубавия ми ден в НТГ! Значи срещнах се с толкоз доста хора от 11-ти клас от 2-рата промяна, видях се с една другарка от 12-ти. А също и с девойки от 11-ти клас.... наподобяват ми по-интелигентни, по-добри са също войнствени, в сравнение с девойките в 9-ти или пък в 8-ми клас (8-ми и 9-ти са лигли, интригантки, малоумни) Оказа се, че тея 3-мата били боксьори. Ох, завалииите милички. 3-ма боксьори против един безсилен = една драскотина до окото(на самичкия) и на същия закопчаване с белезници. Хахахах. 
В интерес на истината, пробвах и се старах да се регистрирам в това общество, само че небългарите желаеха да ме потиснат- безуспех. Чел съм историята на България за последните 200 години от народ искащ избавление до народ, който се самоубива. 49 000 ченгета и 26 000 боеца има България, не би трябвало ли да е противоположното? Очевидно е, че някой желае да държи популацията в изолираност.
*небългари- марионетки/ченгета и всякаква друга слама или сган в тази страна, която твърди, че национална българска, а в това време са просто едни шматки, които са материалисти, капиталисти (надали са чак толкоз умни)!Сталин избива към 10 000 офицера, които били имало късмет да го смъкват, тъй като били назначени от евреина Лев Троцки. Генерал Блохин или прочут с прозвището "главный главорез Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) " персонално разстрелва 10-15000 души, само че някои настояват, че броя доближава 50 000 индивида. Един Сталин и няколко такива генерала и тази страна е изчистена! 3:1 и печели 1, значимо е качеството. Коледа наближава, по тази причина за хората, които ме считат за другар или биха желали да им бъда - доста бленувам за Т5000 (500 000 рубли) или съветския Сумрак (1 9450 000 рубли).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР