Plovdiv24.bg показва на хилядите си читатели как изглежда през нощта

...
Plovdiv24.bg показва на хилядите си читатели как изглежда през нощта
Коментари Харесай

Вижте коледната украса в центъра на Пловдив през нощта

Plovdiv24.bg демонстрира на хилядите си читатели по какъв начин наподобява през нощта коледната декорация по една от най-дългите пешеходни зони в Европа, а точно Главната в Пловдив.

По мотив настъпващите коледни празници и новата 2022 година, която чука на вратите ни, в дните 24, 25, 26 и точно на 31 декември на откритата сцена на пл. " Стефан Стамболов “ пред постройката на общината ще се изявят обичани родни реализатори и надарени пловдивски деца.  

Традицията да се провеждат концерти навън и с вход свободен за положителното въодушевление на пловдивчани и посетители на града, Община Пловдив ще съблюдава и тази година. 

Утре ще чуем хора на Пловдивско певческо сдружение " Ангел Букорещлиев “, което тази година празнува 125-години от основаването си. В Следващите дни концерт ще изнесат участници от предаването " Ася в страната на гениите “. Сцената ще бъде разлюляна в ритъма на осъществяванията на студентски танцов състав " Пълдин “ при УХТ Пловдив.

Ще се насладим на невероятните пловдивски финалисти в " Гласът на България “ - Илин Илиев, Ричард Мантарлиев, Лидия Ганева. Разбира се, ще чуем и емблемата на Пловдив – " Биг Бенд Пловдив “, както и красивите и надарени " Ноте квартет “. Дядо Коледа ще бъде неразделно до децата, тъй като и тази година всички доста са слушали и са били положителни.

В новогодишната нощ за положителното въодушевление на пловдивчани, които изберат да посрещнат празника навън, ще се погрижат " Керана и космонавтите “, паметната българска група " Диана Експрес “, танцьорите от другата пловдивска емблема - Фолклорен отбор " Тракия “ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР