Пловдив. Започнаха да бетонират шахтите в квартал Кършияка след няколко

...
Пловдив. Започнаха да бетонират шахтите в квартал Кършияка след няколко
Коментари Харесай

Започнаха да бетонират шахтите в кв. Кършияка в Пловдив след няколко инцидента с пропаднали коли

Пловдив. Започнаха да бетонират шахтите в квартал Кършияка след няколко случая с пропаднали коли, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив.
Улиците в квартала бяха разкопани поради замяна на водопреносната мрежа. Ремонтът е част от огромния Воден план за доставяне и филтриране на битовите води, който се извършва в две зони на града. Ремонтите не престават повече от година, а живеещите в квартала са изправени пред ежедневни тествания.
Последните от тях са пропадания в шахтите, които зеят полуотворени, с капаци, които са сложени от горната страна, само че не са обезопасени.

След поредицата от такива произшествия потърсихме ръководителя на обекта инж. Росен Налджиев. Той ни отговори, че от през днешния ден стартират да бетонират шахтите.

На въпрос за какво това не беше направено до момента Налджиев отговори, че едвам при последния пласт асфалт се бетонират и шахтите. Преди това не се прави. Но в този момент те ще бъдат бетонирани, а по-късно още веднъж ще ги разрушават.

По отношение забавения ремонт на кварталните улици инж. Росен Налджиев изясни, че няма закъснение. В квартала има огромно придвижване. Работи се на стадии, с цел да не се запуши трафика. След като бъдат изкарани последно тежките машини от там, ще стартира и последното полагане на асфалт.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР