Пловдив. Заместник-кметът на Пловдив инж. Златин Велев и кметът на

...
Пловдив. Заместник-кметът на Пловдив инж. Златин Велев и кметът на
Коментари Харесай

Пловдив: Заместник-кметът инж. Златин Велев и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов инспектираха обекти в Стария град

Пловдив. Заместник-кметът на Пловдив инж. Златин Велев и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов инспектираха обекти в Стария град. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. Инспекцията е открила, че инфраструктурата за въвеждането на следен достъп в Стария град откъм улица „ Петко Р. Славейков “ към този момент е подготвена, следва в околните седмици да се инсталира и електронната преграда. Монтирани са нужните за работата на оборудването оптични и електрически трасета. Въвеждането на режима за коли откъм Понеделник пазара е по гледище на живеещите там. Движението по ул. „ Петко Р. Славейков “ за Стария град е еднопосочно, като колите се движат към Източната врата.
Георги Стаменов и Златин Велев са посетили и ул. „ Душо Хаджидеков “ в Стария град, защото жителите ѝ упорстват да се ограничи достъпът на външни коли. Предстои да се обсъдят ограничения за решаването на поставения от жителите въпрос.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР