Пловдив се превърна в световна столица на красотата. За първи

...
Пловдив се превърна в световна столица на красотата. За първи
Коментари Харесай

Дизайнер на коси №1 в света събра елита на стилистите в Пловдив ВИДЕО

Пловдив се трансформира в международна столица на хубостта. За първи път в Европа там беше проведен мастър клас за фризьори, воден от един от най-известните коафьори в света – Мунир. Заедно с експерти от 26 страни, българите имаха опция да се допрян до популярния дизайнер на коси. Тази година в света се провеждат единствено две сходни образования - едно в Пловдив и едно в Маями.
Прочетете още
От дребния фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона почитатели в обществените мрежи, Мунир e определян като „ Кръстникът на дизайна на коси ”.
 
Още вижте във видеото:
 

 
„ Благодаря ви, че сте тук с нас, за първи път съм в България. Днес сме тук за майсторски клас, просветително събитие и в това време представянето на продуктите на Mounir в България. Това, което бих желал да кажа на фризьорите, които се приготвят в тази област, и от това, което виждам в последно време, като се има поради въздействието на обществените медии върху хората, моят съвет е да се съсредоточат повече върху действителността. Да се съсредоточат върху тяхната действителност, тяхното показване и всекидневието им. Работят по сериозен метод и път за развиване на себе си, не разчитайте единствено на обществените медии за развиване. Има доста способи в живота ни като експерти и бизнесмени, които работят като основи, с цел да тръгнем в този живот, като развиваме нашата специалност и просвета и да сме подготвени обществените медии да ни поддържат. “, сподели пред TrafficNews.bg дизайнерът на коси Мунир.
 
В Пловдив Мунир показва три цялостни трансформации пред погледите на над 400 стилисти от целия свят.
 
„ Фактът, че Мунир ще дойде в България, беше съвсем задача невъзможна. Бях на мнение, че Christian of Roma би трябвало да остави нещо в историята, което да бъде значимо, тъкмо за 30-годишния празник. И какъв по-добър подарък за всички наши клиенти, които компактно работят един до друг с нас, да покажем, че Мунир с изключение на в Париж, Истанбул и Маями, може да пристигна и в Пловдив. Защото Пловдив заслужава, тъй като българските клиенти заслужават “, сподели притежателят на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.
 
На страсти, ентусиазъм и трансформации станаха очевидци участниците в огромния The School Masterclass By Mounir.
Дизайнерът на коси Мунир показа своите секрети за невероятни прически, омбре и балеаж, и доста други красиви техники.
Организиран от Christian Of Roma, подсилен от най-хубавите дизайнери на коси от целия Балкански район.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР