Пловдив разполага реално с 200 милиона лева. Останалите средства до

...
Пловдив разполага реално с 200 милиона лева. Останалите средства до
Коментари Харесай

Поискаха проучване дали в Пловдив може да има трамваи

Пловдив разполага действително с 200 милиона лв.. Останалите средства до 526 млн. са трансфер от страната за делегираните действия и излишък от 2021 година за неизпълнени действия. Това съобщи по време на разискването на бюджета на община Пловдив нечленуващият в група общински консултант, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Георгиев насочи предложение да се заложат 100 000 лв. за изследване за трамвайни линии в Пловдив. " Крайно време е Пловдив да стартира да мечтае. Не можем да създадем метро за жалост, тъй като имаме доста археология. Стига с грандоманските планове " - съобщи съветникът. Допълни, че 2/3 от урбанизираната територия на Пловдив не е видяла ремонт повече от 30 година и градът се развива диспропорционално. 

Групите на Българска социалистическа партия и на Демократична България оповестиха, че ще гласоподават срещу оферти бюджет, само че в хода на изявленията въпреки всичко направиха съответни оферти за финансиране на разнообразни планове от общинските пари. Съветникът Веселина Александрова дефинира плана за пробив при Водната палата, че ще се осъществя " напук на предходното ръководство и срещу мнението на професионалните гилдии, за облекчаване на една волност ", а сътрудника й го дефинира като " грандомански план ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР