Пловдив. Пловдивският окръжен съд остави в ареста началника на сектор

...
Пловдив. Пловдивският окръжен съд остави в ареста началника на сектор
Коментари Харесай

Пловдив: Окръжният съд остави в ареста обвинения за взимане на подкуп началник на сектор „Охранителна полиция“ в 3-то Районно управление на МВР Стоян Павлов

Пловдив. Пловдивският областен съд остави в ареста началника на бранш „ Охранителна полиция “ в 3-то Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пловдив Стоян Павлов, който е упрекнат за взимане на рушвет, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пловдив . Според съдията има заплаха Павлов да се укрие, да извърши друго закононарушение и да влияе върху очевидците по делото и затова мярката „ задържане под стража “ остава най-адекватна за него. По думите на съдията от свидетелските показания и събраните докателства по делото излиза наяве, че е несъмнено, че Стоян Павлов е направил закононарушенията, в които е упрекнат. Съдията посочи, че има сходство сред снимковия материал и показанията на очевидците и излиза наяве, че е взет рушвет под формата на пари в цигарена кутия, като се опровергава изказванието на бранителя на обвинения адв. Красимир Елдъров, че полицейският шеф се е срещнал с един от телефонните измамници, с цел да разясняват публикация за автомобил.
Определението на Окръжния съд предстои на обжалване в 3-дневен период. Ако има такова, идващото съвещание по делото ще се състои от 10.00 часа на 19 октомври.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР