Пловдив. Легендарната българска рок група Фактор ще има откриващ концерт

...
Пловдив. Легендарната българска рок група Фактор ще има откриващ концерт
Коментари Харесай

Легендарната българска рок група Фактор започва турнето си от Пловдив

Пловдив. Легендарната българска рок група " Фактор " ще има откриващ концерт на своето национално турне, което започва в навечерието на Деня на Съединението на България от културната ни столица – Пловдив, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив уредниците. След това групата поема към Бургас, Русе и София. Заедно с легендите от " Фактор " на сцената на Летен спектакъл в Пловдив на 5 септември от 19.45 часа ще видите международно приетия потомствен пловдивски музикант, пианист и композитор на класическа, поп, рок и джаз музика - Стоиц Гъдев, сензационната млада рок-формация " Сутура бенд ".

Ще чуете емблематични Вазови стихове, написани в Пловдив и отдадени на Съединението в осъществяване на майсторът на живото художествено слово – актьорът-рецитатор Янко Лозанов, в акомпанимент на модерни авторски музикални композиции.

Концертното рок турне на " Фактор " е първият огромен театрален план на Фондация " Дух и безкрайност " и ознаменува началото на нейната активност за предпазване и възвеличаване духовния код на България и блясъка на българския гений.

" Уверени сме, че античната земя на Траките и сцената на хилядолетния Пловдив са мястото на този концерт! ", споделят уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР