Пловдив - Китайската стена на Европа, перла в новия път

...
Пловдив - Китайската стена на Европа, перла в новия път
Коментари Харесай

Пловдив - китайската столица на България

Пловдив - Китайската стена на Европа, перла в новия път на коприната. По този метод e predstawen градът под тепетата пред вложителите, искащи да се открият тук. Това стана ясно по време на кръглата маса "Европредседателство, вложения, нововъведения ", провела се през седмицата в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.
Специално издание, отдадено на вложенията и районите, е събрало особеностите на българските общини. То разказва в детайли доближаването на града под тепетата с Китай и капиталовия интерес на азиатския колос най-много по повод пазара на недвижимите парцели, индустриалните паркове, складовите бази и комерсиалните бази.

Притегателни за азиатския бизнес са индустриалните зони, водеща измежду които е Тракия икономическа зона, която се подрежда в топ 3 на Югоизточна Европа по интерес и нахлуване на задгранични вложители, се показва в разбора. 
Отделно градът разполага с извънредно добра инфраструктура, автомагистрала, жп линия, летище наоколо и е стратегическа локация, което дава в допълнение преимущество. 
"Повечето вложители избират да дойдат първо тук, когато изследват за нов терен и дружество ", разяснява по време на форума икономическият анализатор Георги Стоев.Той разясни, че Пловдив към този момент е затвърдил позициите си и като индустриалната столица на България, а растежът на заплати в това направление спрямо предходната година е с над 10%.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР