Пловдив е в трескаво очакване на голямото откриване на Пловдив

...
Пловдив е в трескаво очакване на голямото откриване на Пловдив
Коментари Харесай

В Пловдив откриват нов туристически информационен център

Пловдив е в трескаво очакване на огромното разкриване на Пловдив -  Европейска столица на културата. Туристите, които се чака да посетят града през цялата 2019 година – българи и чужденци, са един от главните цели в работата на Общински институт " Старинен Пловдив ", занимаващ се с развиването и даването на услуги в областта на  туризма в античния ни град.

Доказателство за това е идното разкриване на нов туристически информативен център, позициониран наоколо до Източната врата, в подножието на Стария град на  ул. " Цанко Лавренов " №11. Утре в 11:00 ч. заместник-кметът по просвета и туризъм на община Пловдив Александър Държиков ще даде " зелена светлина “ на новата облага.

В туристическия информативен център посетителите ще могат да закупуват сувенири, пътеводители, първокласни печатни издания и книги за Пловдив, билети за музейни обекти, да получават потребна информация и карти, както и логистика за достъп до всички услуги, които градът ни дава като благоприятни условия за туризъм.

Стремежът на екипа на ОИ " Старинен Пловдив “ е да е в услуга на гостите и жителите на Пловдив, както и да бъде съответно реагиращ на туристическия поток и на актуалните условия в туристическия отрасъл.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР