Пловдив е един от най-красивите градове на света. За мен

...
Пловдив е един от най-красивите градове на света. За мен
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Пловдив е сред най-красивите градове в света

„ Пловдив е един от най-красивите градове на света. За мен е огромно благополучие да пея тук “. Това сподели кралят на съветската поп музика Филип Киркоров в разгара на концерта си под тетепата в понеделник вечерта. Думите му провокираха гърмеж от аплодисменти в цялостната зала Колодрума.

Роденият във Варна артист изнесе грандиозно тричасово шоу, на което пред очите на публиката се смениха 5 000 театрални костюма и над 30 хореографии.

„ Я+R ” #Цвет Настроения " е дело на режисьорите на Цирк дьо Солей Франко Драгоне и Павел Брюно. Какви ли не феерични същества участваха в спектакъла – балет от извънземни, сюрреалистичн фигури, излезли от картините на Салвадор Дали, киберпънк хореографии, танцуващи пеперуди, гледки от парижките шантани, та даже и фамозните кукери от Югозападна България, известни като бабугери.

Балетът с над 80 танцьори надмина себе си и с блестящото си показване остави на втори проект музиката и певческия гений на Киркоров. Той призна, че изнася турнета във втората си татковина – България, на всеки две години. Винаги идва тук, с цел да зареди батериите си. И незабавно след съветската премиера на „ Я+R ” #Цвет Настроения " е пристигнал на турне у нас.

В средата на концерта той направи тур измежду феновете и бе покрит от десетки букети и и обятия от горещата пловдивска аудитория.

Филип Киркоров изпя най-големите си шлагери, по този начин и най-новите песни, счупили върховете на съветските радио и You Tube ранглисти, като " Цвет настроения синий ", " Цвет настроения черный ", " Ибица " и доста други.

Като специфичен комплимент към родните почитатели той извърши на български класическия шлагер „ Незабрава “, както и обичаната си ария „ Телефонна обич “. Заедно с това той отдаде респект на огромния композитор Тончо Русев, който му е подал ръка при започване на звездната му кариера в Русия и по света.

Снимки и видео: Костадин Аршинков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР