Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за пореден път на почитателите на

...
Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за пореден път на почитателите на
Коментари Харесай

Деси Фотосесията Съсипа Андреа Заради Фотошопа: Ретро Певица С Лъжлива Визия

Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за следващ път на феновете на фотошоп стратегиите. Като очеваден образец тя уточни фолк фурията Андреа.

„Моята фаворитка за фотошоп е Андреа, в случай че реша да се върша по-слаба, ще взема уроци от нея. Аз съм потресена, на фотоси наподобява божествена, а онлайн е… Всеки обича да си хапва, само че като искаш да изглеждаш фина дама, няма да нагъваш пиците, а се стягаш, започваш с диетката и тренировките“, безапелационна е Деси в изявление за „Жълтите новини“ на Пик ТВ.

„Няма човек, който да не употребява фотошоп. Аз употребявам тогава, когато имам да прикрия някоя пъпка. Но да се върша слаба или да си усилвам гърдите – парадокс!

Напрежението сред плеймейтката и певицата се появи след промоцията на плана й със Сузанита. Деси напуснала снимачната площадка откакто схванала какъв в действителност е сюжетът на лентата.

„На мен Андреа към този момент ми е безлична, преди беше свежа. Тя е в предишното. Кой си спомня за нея? Тя е ретро певица. Единствено в провинцията си спомнят за нея. Нито й въртят песните, нито е забавна. Няма какво да я коментирам“, безапелационна е силиконката.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР