Плеймейтката Анджелина се завърна по-гореща от всякога, видя HotArena.Красавицата си

...
Плеймейтката Анджелина се завърна по-гореща от всякога, видя HotArena.Красавицата си
Коментари Харесай

Плеймейтката Анджелина по-гореща от всякога! Заби милионер

Плеймейтката Анджелина се завърна по-гореща от всеки път, видя HotArena .

Красавицата си беше взела къса отмора от светлините на прожекторите, само че откакто пребори паник офанзивите се завръща стремително. Припомняме ви, че близо 8 месеца лиши на плеймейтката да остави паник офанзивите в предишното и да се върне към остарялото си аз. Самата тя споделя, че се е справила с доста спорт и несъмнено, благодарение на обичания й човек. Все още Анджелина пази в загадка кой е мистериозният мъж до нея , само че в средите интензивно се шушука, че е забила един от най-богатите българи в чужбина

Екзотичната хубавица, която неотдавна е в редиците на брюнетките, показва супер висок стандарт на живот в обществените мрежи, в съпоставяне със свои колежки от стилния отрасъл. Пред свои приятелки споделя: " Никога не съм се чувствала по-обичана и обгрижвана. Щастлива съм! "

Самата тя не крие, че се подвизава в един от най-луксозните затворени комплекси в столицата , а по фотосите й в Инстаграм виждаме че и стилния й усет не остава обратно - облича единствено международни топ марки.  
Преди месеци Анджелина блесна за повторно на корицата на най-горещото мъжко списание Playboy, и това я направи една от най-желаните българки. Въпреки това тя не стопира да пали мъжкото въображение с провокативни фотоси в Инстаграм, където демонстрира съвършено изваяно тяло в последните месеци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР