Плеймейкърът на Милан Хакан Чалханоглу ще последва примера на своя

...
Плеймейкърът на Милан Хакан Чалханоглу ще последва примера на своя
Коментари Харесай

Милан изпуска Чалханоглу за без пари

Плеймейкърът на Милан Хакан Чалханоглу ще последва образеца на своя съотборник Джанлуиджи Донарума и ще напусне отбора като свободен сътрудник, уверени са италианските медии.

Турският национал искаше 6 млн. евро, с цел да възобнови изтичащия си контракт, само че от клуба му предложиха единствено 4 млн. евро, което не го е удовлетворило. Така най-вероятно той ще поеме към Катар, където Ал-Дуаил е подготвен да му заплати 32 млн. евро за тригодишен контракт. Ювентус също следи обстановката към Чалханоглу. Ръководството на Милан към този момент му е набелязало заместител, като става въпрос за капитана на Удинезе - Родриго де Паул. Аржентинският национал е мечтан също по този начин и от Атлетико Мадрид, като цената му е към 40 млн. евро.

Смята се, че с цел да финансират неговото привличане, “росонерите” ще се опитат да продадат петима играчи. Това са Диего Лаксалт, Андреа Конти, Матия Калдара, Саму Кастийехо и Раде Крунич. Първите трима бяха преотстъпени в други тимове през миналия сезон, а последните двама не са измежду главните играчи в състава на Стефано Пиоли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР