Плевен. Трябва да развиваме непрекъснато сътрудничеството си с нашите партньори

...
Плевен. Трябва да развиваме непрекъснато сътрудничеството си с нашите партньори
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Андрей Ковачев в Плевен: С гласа си на 26 май трябва да дадем отговор на въпроса искаме ли европейското развитие на България да продължи

Плевен. Трябва да развиваме непрестанно съдействието си с нашите сътрудници от Европейски Съюз, с цел да бъдем по-добре интегрирани на европейския пазар, да има повече благоприятни условия за осъществяване на нашата качествена продукция, която и вие произвеждате тук, в Плевен. Европейски Съюз ни обезпечава поддръжка, само че в случай че ние сами не си помогнем с нашия труд и не работим за нашата страна - каквато и помощ да получаваме, няма да ни е задоволителна. Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Андрей Ковачев, който се срещна с служащите в плевенско дружество, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Заедно с него бяха народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, ръководителят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев и общинските съветници от групата на ГЕРБ Владислав Монов, Христослав Михайлов и Йордан Грижов.
„ Навсякъде в страната виждаме табели с европейското знаме, показващи осъществени планове за възстановяване на градската среда, за паркове, инфраструктура, за околна среда, за развиване на човешките запаси, за повишение на себестойността на нашата промишленост. Това са явните резултати от участието ни в Европейски Съюз ”, уточни доктор Ковачев. По думите на втория в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с гласа си на 26 май нашите сънародници би трябвало да дадат отговор на въпроса желаят ли европейското развиване на България да продължи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР