Плевен. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева

...
Плевен. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева
Коментари Харесай

Плевен: Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева присъстваха на тържественото отбелязване на 180 години от рождението на Апостола в гр. Левски

Плевен. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева участваха на честванията във връзка 180 години от рождението на Апостола и навършването на 72 години от оповестяването на Левски за град. Събитието почетоха още ръководителят на Общинския съвет в Левски и член на ГЕРБ Дочко Дочев, както и кметът на Никопол доктор Валерий Желязков, който също е част от редиците на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Народните представители от ГЕРБ връчиха на кмета Любка Александрова приветствени адреси във връзка двете годишнини.
„ Левски - име равно на Свободата, събрало в себе си очакванията на цялостен един народ и предаността на генерации българи. Очите на Апостола горят. Думите му палят сърцата. Делата му дават сили на борбения човешки дух. Дори днес…! Приел Освобождението за своя съдба, той стори всеизвестен героизъм върна вярата, възкреси загатна, начерта бъдеще за свободна, горда и равноправна на останалите страни България. ”, се споделя в приветствения адрес от народния представител от ГЕРБ Владислав Николов
„ На 18 юли 1837 година България ражда своя Спасител. Безстрашен и непосредствен, дръзновен и почтен, деятелен и деятелен, Левски издига Отечеството и неговата Свобода над личната си орис, над несгодите и времето. Вече 180 години Апостолът държи отворен портала към безкрая и образецът му, неосъществим и ярък, стопля с изгарящия си храбър жар сърцето на всеки от нас. Душа, харизана на свободата. Живот, жертван на България. Съдба, прекрачваща условностите на времето и пространството. Левски е тук, във всеки от нас, с цел да припомня „ Всичко се състои, съгласно нас, в нашите задружни сили. Против тях не може да противостои и най-силната буря. Да бъдем равни с другите европейски нации, зависи от нашите задружни сили. ”, споделя в своя приветствен адрес националният представител от ГЕРБ Ралица Добрева.
След формалната гала гостите се насочиха към паметника на Апостола, където сервираха венци и цветя в символ на благодарност към подвига и личността му.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР