Пленум даде мандат на председателката да подписва споразуменияВ столетницата роптаят

...
Пленум даде мандат на председателката да подписва споразуменияВ столетницата роптаят
Коментари Харесай

Нинова сама решава с кого БСП да ходи на вота

Пленум даде мандат на председателката да подписва съглашения
В столетницата роптаят против парашутисти

Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова еднолично ще взема решение с кого столетницата да подписва съглашения за “съвместно присъединяване в изборите с общи листи”. Това е едно от решенията на неприсъствения пленум, който стартира на 8 май и завърши през днешния ден. Освен това Нинова получи и мандат да подписва и различен тип съглашения - за взаимоотношение и съдействие в изборите за 46-ото Народно събрание. Вътрешната съпротива бе изрично срещу тези две оферти, само че не съумя да се наложи.

В Българска социалистическа партия настойчиво се разяснява, че е неотложно да има пренареждане на листите в огромна част от МИР-овете, където бяха спуснати парашутисти. В Хасково не желаят Велизар Енчев, който бе спуснат за лидер на листата.

В Благоевград недоволстват от налагането на външния за структурите проф. Георги Михайлов и напомнят, че има богат избор на фрагменти измежду локалните социалисти. В Разград не желаят Таско Ерменков, във Варна има съществено недоволство против Борислав Гуцанов. В Българска социалистическа партия са безапелационни, че би трябвало да се огледа и така наречен гражданска квота.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР