Пленарният ден в Народното събрание започна със скандал. БСП се

...
Пленарният ден в Народното събрание започна със скандал. БСП се
Коментари Харесай

БСП се оплака, че Радев и Порожанов ги няма в НС, Цветанов: Денят не свършва сутринта

Пленарният ден в Народното събрание стартира със скандал. Българска социалистическа партия се оплака, че министъра на вътрешните работи Валентин Радев и министъра на земеделието храните и горите Румен Порожанов не са в Народното събрание . Днес те трябваше да бъдат изслушани по отношение на ограниченията на страната против чумата в региона на Странджа.

Заместник-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев изиска да се поканят министрите и да се регламентира процедурата по задаването на въпроси. От своя страна заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов разясни, че наличието на министрите в спешния регион ще се окаже доста по-целесъобразно​ в този миг.
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи от трибуната на Народното събрание, че никой по никакъв мотив не е споделил, че ​министър Радев и министър Порожанов няма да участват на дебата .
Междувременно водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова уточни, че е осведомена от Емил Христов, че министрите няма да дойдат и няма да има чуване .


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР