Племето на Старейшините надви Гладиаторите в първата номинационна битка след

...
Племето на Старейшините надви Гладиаторите в първата номинационна битка след
Коментари Харесай

Старейшините завоюваха безапелационна победа на Арената

Племето на Старейшините надделя Гладиаторите в първата номинационна борба след разпадането на Амазонките. В конфликта мощно усещане направи представянето на програмиста Момчил Василев, който не даде никакъв късмет на съперниците си, макар че е контузен. На Арената от Старейшините изпъкна и Мария Оряшкова, която сподели за какво е една от най-отличаваните състезателки по самбо в света.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща на номинационнен съвет, където ще би трябвало да изберат един от своите за елиминационната борба в петък. Влизането на бизнес дамата Виолета Стайкова в аленото племе съществено разбърка картите на двете мъжки обединения - тази на Крум Апостолов и тази на Иван Рълев. Виолета е един от най-хубавите стратези в “Игри на волята ” 5 и незабавно образува женски съюз с Теодора Мудева и Теодора Маринова.

Дали обаче проектите на Виолета да изгони мъжете в аленото племе ще проработят? Кой ще бъде първият номиниран в новосформираното племе? Ще съумеят ли Старейшините за първа седмица от началото на рисковото риалити да пропуснат съвета?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в четвъртък, 19 октомври, от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР