Племето на Гладиаторите спечели втората териториална битка в “Игри на

...
Племето на Гладиаторите спечели втората териториална битка в “Игри на
Коментари Харесай

Интересен завършек на Игри на волята тази вечер

Племето на Гладиаторите завоюва втората териториална борба в “Игри на волята " 5. След като набраха голяма преднина в първата част на трасето благодарение на положителните си гребци и плувци, мъжете сграбчиха успеха и ще живеят в първокласната Резиденция идната седмица.

На второ място в съревнованието за територия, което тества основни за играта умения на участниците в многокомпонентно трасе, останаха Старейшините, предвождани от новия им водач - модела Благомир Мастагарков. Най-опитните играчи за първи път ще стъпят в Стопанството, където ще се наложи да работят за прехраната си.

За втора поредна седмица Амазонките ще би трябвало да оцеляват в тежките условия на Дивата река. Племето, отпред с шампионката по кикбокс Албена Ситнилска, приключи последно и не съумя да скрие разочарованието си след втората поредна загуба на териториална борба. Амазонките се показаха доста равностойно против Старейшините, само че специалистите в пъзелите от сините Момчил Василев и Виолета Стайкова ги победиха на финалната права.

На същински оспорвана капитанска борба ще станат очевидци феновете на “Игри на волята " 5 в идващия епизод на рисковото риалити по NOVA. Брокерът Цветелин от Гладиаторите ще премери сили с опитните спортисти Ситнилска и Мастагарков, а изкушението за спечелилия ще е огромно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР