Вчера в Креативен Център Русе започна едно вълнуващо пътешествие за

...
</TD
>Вчера в Креативен Център Русе започна едно вълнуващо пътешествие за
Коментари Харесай

Ученици започнаха курсовете по Рекламна графика и Дигитално рисуване в Креативен център Русе

Вчера в Креативен Център Русе стартира едно вълнуващо странствуване за някои от най-талантливите възпитаници от крайдунавския град. Ученици на възраст сред 14 и 18 години са записани в безплатните курсове по " Рекламна Графика “ и " Дигитално изобразяване “.

Първата среща с преподавателите Саша Петрова и Калина Емануилова бе цялостна с възторг и любознание. Саша Петрова показа програмата на образование и софтуера, с който курсистите ще работят. Центъра разполага с висококачествена професионална техника за изобразяване, употребена в гейм студиата и работилниците за анимации. Управителят на центъра, Калин Минев, изрази своята наслада от огромния интерес на младежите към новите технологии и специалности. Той даде обещание да провежда и други сходни курсове през лятото, в това число и добре познатата " Лятна Креативна Академия ".

Събитието съставлява освен опция за образование, само че и за развиване на креативния капацитет на младите гении. Това е самодейност, която поддържа растежа на бъдещите експерти в региона на изкуствата и цифровите технологии. Така младежите ще имат опция да разкрият своя креативен капацитет и да се приготвят за сполучлива кариера.

Проектът се осъществя с помощта на фондация " Русе град на свободния дух “ с финансовата помощ на euShipments и съдружие " Агенция за развиване на човешките запаси ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР