PlayStation Plus игрите за PS4 през май са много готини…

...
PlayStation Plus игрите за PS4 през май са много готини…
Коментари Харесай

PlayStation Plus игрите за май ви носят Rayman Legends и Beyond: Two Souls

PlayStation Plus игрите за PS4 през май са доста готини… в случай че обичате PS3 игри. Ако ви би трябвало доказателство за това по какъв начин новите игри и истинското мислене внезапно се оказаха изчезващ тип в гейминга, не го търсете по-далеч от селекцията на Sony за клиентите на цифровата услуга.
Майските игри за PS4 в действителност са две PS3 заглавия, които всеки уважаващ себе си геймър е играл преди много години.

Beyond: Two Souls на Quantic Dreams е вторият PS3 ексклузив на студиото след невероятната Heavy Rain от 2010 година Тази игра е по-слабичка, само че сигурно си заслужава най-малко едно изиграване имайки поради какъв брой разнообразни са заглавията на френското студио. Beyond: Two Souls става налична сега, когато новата му игра Detroit: Become Human дебютира за PS4.



На собствен ред, Rayman Legends е 2D платформър с красива анимирана визия и занимателен геймплей както в сингъл плейър, по този начин и в ко-оп. Звучи ви познато? Това евентуално е тъй като играта към този момент е налична за шест платформи и няма метод да сте я пропуснали.



Ако играете на PlayStation 3, Plus игрите за вас са готиното, само че недоизпипано RPG Risen 3: Titan Lords, както и аркадната Eat Them.

Емблемата на портативния гейминг PlayStation Vita пък ще се снабди с две скромни, само че евентуално завладяващи пъзел заглавия в лицето на King Oddball и Furmins.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР