play pause stop mute unmute max volume / Интервю на

...
play pause stop mute unmute max volume / Интервю на
Коментари Харесай

Иво Иванов: Няма нищо лошо в това да се засилват връзките в областта на отбраната между България и Македония


play pause stop mute unmute max volume / Интервю на Емилия Антова с Иво Иванов Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. Няма нищо неприятно в това да се ускоряват връзките в региона на защитата сред България и Македония. Това съобщи в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " Иво Иванов от Българското геополитическо сдружение:

Нашата съседка е в по-тежко състояние по отношение на техниката, тъй като има разнородна техника от разнообразни страни, от разнообразни дарения, което мъчно се експлоатира. Крайно време е България, Македония и Албания, която към този момент е членка на НАТО, да помислят за обща защита на военновъздушното пространство. Ще ни коства доста по-евтино и няма да се пазарим за това какви самолети ще купуваме.

В Македония българският вицепремиер и министър на защитата акцентира, че визитата му цели да покаже на дело кака се трансформират двустранните връзки след подписването на контракта за другарство и добросъседство сред България и Македония.

Цялото изявление с Иво Иванов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР