Плащаме онлайн глобите си към КАТ. Това вече е възможно,

...
Плащаме онлайн глобите си към КАТ. Това вече е възможно,
Коментари Харесай

Плащаме онлайн глобите си към КАТ

Плащаме онлайн санкциите си към КАТ. Това към този момент е допустимо, откакто системата на Министерство на вътрешните работи бе обвързвана с всички офиси на EasyPay в страната. Така всеки, нарушил Закона за придвижване по пътищата , може да заплати отговорностите си през ePay.bg, осведоми NOVA. 

Очаква се нововъведението да улесни плащането на санкциите, защото водачите могат да избират къде да платят, вместо да се редят на опашката в КАТ. Услугата ще спести средства поради ниските цени за превод през системите на двете сдружения.

Във всеки офис на EasyPay касиерът може да ревизира отговорностите единствено по номера на шофьорската брошура и ЕГН-то на водача, като може да избере и кои тъкмо отговорности да се платят. Трансферът незабавно ще бъде отразен в системата на КАТ. 

През ePay.bg заплащането е допустимо посредством въвеждане на данните от получения фиш, като разновидностите са два. Шофьорът може да заплати през профила си, в случай че е регистриран консуматор, а в случай че не е, заплащането става от директната форма с карта VISA или MasterCard. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР