Планирани са събития в 9 български градаТази година девет от

...
Планирани са събития в 9 български градаТази година девет от
Коментари Харесай

Digital4 обявява годишния си календар от конференции

Планирани са събития в 9 български града

Тази година девет от огромните градове на страната ще бъдат домакини на събитията, обединени под марката Digital4. Годишният календар на огромната мрежа от конференции ще бъде тематично разграничен на два сезона - пролетен и есенен. Пролетният сезон започва на 13 април в гр. Русе и обгръща градовете Благоевград, Бургас, София и Варна. Есенният сезон на Digital4 ще стартира с конференцията Digital4VelikoTarnovo на 7 септември, последвана от събитията във Враца, Пловдив и Стара Загора.

По традиция програмата на Digital4 показва водещи експерти, които имат потвърдена експертиза в своята област. " Това носи спомагателна добавена стойност за посетителите на конференциите ни, тъй като няма по-ценна информация от споделения опит “, декларира Любомир Атанасов, уредник на събитията. Тази година за пръв път на сцената на Digital4 ще забележим изпълнителни шефове на водещи компании в другите градове-домакини, които ще опишат за провокациите, през които са минали и историята на своя триумф. " Дигитални благоприятни условия за бизнеса “ е водещата тематика на локалните събития на Digital4 в градовете Русе, Благоевград, Бургас, Велико Търново и Враца.

Digital4Sofia: Online Advertising Conference ще се организира на 6 юни, в София Тех парк. Събитието сплотява за първи път двете водещите конференции в областта на цифровия маркетинг през последните няколко години - Digital4Sofia, проведена от Internet Media Group и Online Advertising Conference, проведена от Netpeak Bulgaria. Програмата на конференцията ще бъде разпределена в 3 зали с разнообразни тематики: E-commerce, SEO & AI.

Next Level SEO & Social Media Conference ще бъде водещата тематика на Digital4Varna, която за следващ път ще събере стотици участници в морската столица. Тази година на 29 юни ще се организира седмото издание на конференцията, която ще показа спецификите на SEO в другите браншове на бизнеса, както и настоящото сега UGC – наличие основано от потребителите.

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България - Digital4Plovdiv , ще събере водачите в сектора на 17 и 18 октомври за най-голямото събитие в календара, което се организира в 3 зали на тематика нововъведения, положителни практики и бизнес matching. Конференцията се посещава от повече от 600 посетители и е едно от водещите бизнес събития в страната.

Годишният календар на Digital4 приключва с конференцията в Стара Загора , където водеща е тематиката за eCommerce, а програмата й обрисува трендовете в бранша за идната година. Двудневното събитие ще се поведе на 15 и 16 ноември в партньорство с Община Стара Загора, както всички останали събития в календара на Digital4.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР