Планинска конна ферма в щата Ню Йорк предлага психотерапия, която

...
Планинска конна ферма в щата Ню Йорк предлага психотерапия, която
Коментари Харесай

Гушкането на крави може да се превърне в следващата модна терапия

Планинска к онна плантация в щата Ню Йорк предлага психотерапия, която включва гушкането на крави , и съгласно някои специалисти тя може да се трансформира в следващия фешън тренд , написа в. " Метро ".

Здравните сеанси могат да бъдат изключително потребни за хората, които обичат животните. Пациентите, минали през курса на прегръдките с рогатия добитък, настояват, че се получава необикновено възприятие за релаксиране и за изцеряване. При гушкането на крави се преодоляват страхови неврози, възприятие за тревога, уплахи , като пациентите построяват по-голямо доверие в себе си.

Публикация, споделена от (@mountainhorsefarm) на Май 13, 2018 в 6:06 PDT

От фермата " Horse&Cow experience " твърдят, че и на самите крави им е доста прелестно да бъдат прегръщани , защото те са едни изключително чувствителни животни в прочувствено отношение . " По време на своята дълга еволюция, те са се научили да разчитат езика на тялото на хората ", акцентират уредниците на новата терапия.
 
 ThinkStock/Getty Images

По този метод животните одобряват пациентите като член от своето стадо и отгатват дали хората са щастливи или нещастни , дали изпитват възприятие на боязън или тревога. Като надлежно им отдават от своето лъчение, което си има съответните характерности.-->

Публикация, споделена от (@mountainhorsefarm) на Май 3, 2018 в 6:36 PDT

Кравите имат леко по-висока телесна температура от човешката и пулс, леко по-бавен от нашия. Именно тази композиция прави гушкането им релаксиращо. Сеанс от час и половина с рогатите лечители коства 300 $ за двама.

Публикация, споделена от (@mountainhorsefarm) на Апр 28, 2018 в 9:48 PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР